Камбаните

Жилищен

Описание

Интериорен проект за еднофамилна къща в полите на Витоша до София. Поради особеностите на терена, къщата е с нестандартно "обърнато" разпределение. На първия етаж са спалните, а на втория - дневната зона. Кухнята и трапезарията са непосредствено до хола, като могат да се отделят или обединят с него с огромен портал. В кухнята има проектиран съвременен остров с места за сядане. Към нея има и малък килер за съхранение на продукти и помощно оборудане. Дневната се състои от две зони - голям свободностоящ диван с камина и телевизор, както и второ сядане с фотьоили с прекрасна гледка към Витоша. На същото ниво има кабинет , с голяма библиотека и кът за четене.

Спалните са на долното ниво, като имат непосредствен достъп до градината. Те са три - основна спалня с дрешник и баня, голяма детска стая и гостна с баня. Предвидено е и сервизно помещение на същия етаж.

Всички мебели са бутикови , по индивидуален проект. В тяхната визия са съчетани много класически елемнти с модерно формообразуване. Целият интриор има съвременна еклектична визия.

DevScale - Software development and design